Overslaan en naar de inhoud gaan

Installatie- & koudetechniek

Een fijne temperatuur binnen, ongeacht wat het weer buiten is. Ga jij daarvoor zorgen na een mbo-opleiding binnen de installatie- en koudetechniek bij Aventus? Je leert het aanleggen van verwarmingssystemen in kantoorgebouwen of van water- en gasleidingen bij mensen thuis. Maar denk ook aan het aanleggen van installaties in bijvoorbeeld fabrieken of van systemen die de temperatuur regelen in een school. Bij Aventus leer je hoe je installaties ontwerpt en onderhoudt.

Jouw toekomst in de installatie- en koudtechniek

Bedrijven binnen de installatie- en koudetechniek branche willen goed opgeleide installateurs aan het werk hebben. Waarom? Omdat een installateur meehelpt zuinige en duurzame systemen aan te leggen. De techniek blijft zich namelijk vernieuwen, bijvoorbeeld met slimme thermostaten of duurzame warmtepompen. Experts zijn nodig om die goed te kunnen aanleggen en onderhouden. Jouw expertise is waardevol! Bij Aventus bereiden we je hierop voor met praktijklessen door ervaren docenten.

Ontdek onze installatie- en koudetechniekopleidingen

Ben jij de installateur die zorgt voor de verwarming, koeling, ventilatie of gas? Of ga jij als monteur aan de slag om bijvoorbeeld huishoudelijke en badkamer/toiletblokken aan te sluiten? De keuze is aan jou! Haal bij ons de kennis en vaardigheden binnen de installatietechniek op en wij bieden je een leeromgeving waar we geloven in jouw talent. We begeleiden je naar een mbo-diploma zodat je als een echte specialist aan het werk kan!