Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezondheidszorg

Interesse in een opleiding binnen de gezondheidszorg, maar weet je nog niet precies welke opleiding? Geen probleem! Dit ontdek je bij Aventus. Bij ons kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Zoals tandartsassistent, doktersassistent en verzorgende-IG. Deze opleidingen bereiden je voor op een carrière in de zorg, waarin je elke dag een verschil maakt in het leven van anderen.

Gezondheidszorg in de toekomst

Na jouw opleiding ga je voor een verantwoordelijke en zinvolle baan. Je bent klaar voor een toekomst met veel mogelijkheden. De gezondheidszorg is altijd in beweging en daardoor liggen de banen voor het oprapen. De vraag naar goed opgeleide zorgprofessionals groeit, omdat de bevolking ouder wordt en mensen langer gezond willen blijven. Daarnaast speelt technologie een steeds grotere rol. Denk aan digitale patiëntendossiers en informatie die via internet beschikbaar is. Bij ons leer je slim en snel te werken.

Onze gezondheidszorgopleidingen

Doe niet alleen theoretische kennis op, maar krijg ook veel praktijkervaring. Onze docenten zijn namelijk ervaren professionals die je met plezier begeleiden en ondersteunen. Daarnaast loop je stage, zodat je al snel in de praktijk kunt ervaren hoe het is om in de zorg te werken. Zo ben je goed voorbereid op een mooie carrière. Ontdek welke opleiding het best bij je past door langs te komen op een open dag of loop een dag mee!