Overslaan en naar de inhoud gaan

Elektrotechniek

Onder mbo-elektrotechniek bij Aventus vallen alle opleidingen die te maken hebben met het gebruik van elektriciteit. Zo leer je bijvoorbeeld het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe apparaten. Of het installeren, testen en onderhouden van installaties zoals het aanleggen van bedradingen en leidingen. Logisch nadenken, problemen oplossen en nieuwe technieken komen hier samen. Ben jij nieuwsgierig naar de wereld achter elektriciteit?

Elektrotechniek en de toekomst

Elektrotechniek is dé kracht achter de samenleving van hoe we het nu kennen. Denk aan smartphones, computers, verkeerslichten en het internet. Door elektrotechniekspecialisten werkt het. Programmeren, monteren, onderhoud verrichten en storingen oplossen, na een mbo-opleiding elektrotechniek bij Aventus ben je klaar voor de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt kan niet wachten op goed opgeleide elektrotechniekexperts!

Ontdek onze elektrotechniekopleidingen

Kom jij later die ene storing bij een lift, verkeerslicht of telecombedrijf oplossen? Ga jij naar scholen of kantoren om naar de bekabeling van grote beheersystemen te kijken? Bij Aventus begrijpen we dat je hart bij deze techniek ligt en daarom bieden we verschillende opleidingen aan. Onze ervaren docenten en moderne praktijklokalen zorgen ervoor dat je de kennis en vaardigheden opdoet om je plek in de elektrotechniek te ontdekken.