Overslaan en naar de inhoud gaan

Dienstverlening

Ben je behulpzaam en werk je graag met mensen? Dan zijn onze opleidingen in de richting dienstverlening iets voor jou! Onze opleidingen bereiden je voor op een baan waarin je anderen helpt en ondersteunt. Dit kan in de zorg zijn, maar ook bij de facilitaire afdeling binnen een organisatie. 

 

Breed basisjaar
Je begint in leerjaar één bij de opleiding dienstverlening, zodat je kunt ontdekken wat je leuk vindt. Na een tijdje specialiseer jij je in één van deze richtingen:

  • Medewerker facilitaire dienstverlening
  • Medewerker sport en recreatie
  • Helpende zorg en welzijn

Dienstverlening en de toekomst

Er is steeds meer vraag naar mensen die anderen willen helpen, zowel in de zorg als in andere sectoren. Technologie speelt een grote rol, maar mensenwerk blijft belangrijk. Je leert bij ons hoe je jouw werk slim en snel te doen. Na je opleiding kun je op verschillende plekken aan de slag. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, op een camping, in een restaurant, bij een fitnesscentrum en nog véél meer!

dienstverlening
dienstverlening

Onze opleidingen in de dienstverlening

Bij Aventus hechten we veel waarde aan ondersteuning bij jouw opleiding. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt en met plezier naar je lessen gaat. Onze docenten zijn ervaren en helpen het beste uit jezelf te halen. Ontdek de opleidingen en meld je snel aan!