Overslaan en naar de inhoud gaan

Commercie

Leer alles over het verkopen van producten en diensten. Dat is wat er bij commercie voorop staat. Hoe? Bijvoorbeeld in de functie van marketingadviseur, exportmedewerker, e-commercespecialist, verkoopmedewerker of accountmanager. Je praat makkelijk met verschillende type mensen en weet iets goed te verkopen. Overtuig je klant en bouw relaties op! Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is de richting commercie van Aventus wat voor jou! 

Commercie en de toekomst

De beste worden van alle partijen die er op de markt zijn. Wie weet zorg jij daarvoor in een commerciële rol. Jouw kennis is en wordt in de toekomst heel waardevol, omdat de markt steeds verandert. Denk aan dat veel meer diensten en producten online gaan, dus digitalisering. Jouw rol als bijvoorbeeld verkoopmedewerker in een winkel wordt nog belangrijker, omdat persoonlijk contact van belang is om iets verkopen. Of jouw rol als e-commerce specialist om producten online te verkopen is heel waardevol. Bij Aventus bereiden we je voor op deze uitdagingen met praktische lessen en ervaren docenten. 

Ontdek onze commercie-opleidingen

Zie jij jezelf al helemaal werken in de commercie, maar weet je nog niet in welk beroep? Onze opleidingen bieden verschillende specialisaties aan zodat jij je ambitie achterna kunt. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet. Dit alles binnen een ondersteunende leeromgeving waarin we geloven in jouw talent. We begeleiden je naar jouw succes!