Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouw

Van metselaar of timmerman tot uitvoerder in de bouw. Ontdek de mbo-bouwopleidingen bij Aventus, want er zijn veel mogelijkheden om in de bouw aan de slag te kunnen. Of je nu wilt bijdragen aan imposante gebouwen, duurzame projecten of graag metselt, onze opleidingen bieden de mogelijkheid hiervoor.

Bouw in de toekomst

De bouwsector is continu in ontwikkeling. Zo is er veel aandacht voor duurzaamheid, nieuwe materialen en technologie. Iemand die weet waar hij of zij het over heeft is dus heel belangrijk. Jij kunt deel uitmaken van deze veranderde wereld, omdat de behoefte aan mbo-specialisten in de bouw groeit. Bij Aventus bereiden we je voor op deze uitdagingen met praktijkgerichte lessen en modern ingerichte lokalen.

Ontdek onze bouwopleidingen

Zie jij jezelf al helemaal werken in de bouw? Ontdek welke mbo-bouwopleiding bij je past. We hebben werkplaatsen op school waar je direct aan de slag kunt om te leren. Onze ervaren docenten en praktijkgerichte werkplaatsen zorgen ervoor dat je de kennis en vaardigheden opdoet om de bouwwereld in te stappen. Persoonlijke begeleiding vinden we daarbij belangrijk, zodat jij je talenten kunt ontwikkelen.