Overslaan en naar de inhoud gaan

Autotechniek

Als er een lampje rood knippert in het dashboard, weet jij dan wat te doen? Bij onze opleidingen in de autotechniek ontdek je alle ins en outs van auto’s. In een garage voel jij je snel thuis en spoor je met gemak het probleem bij auto’s en/of grote bedrijfswagens op. Je leert het op te lossen, zelfs als het een ingewikkeld probleem is. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel laat je pas de auto weer op de weg rijden als alles gecontroleerd is en het echt veilig is.

Autotechniek in de toekomst

Of je nu graag sleutelt aan motoren of geïnteresseerd bent in de kennis achter boordcomputers, motorsystemen en storingen; de richting autotechniek biedt het allemaal. De nieuwste technologieën van auto's doorgronden? Doe bij autotechniek vaardigheden op om met de juiste kennis een diploma te halen. Mensen met échte kennis van auto’s zijn hard nodig op de arbeidsmarkt. 

Onze autotechniekopleidingen

Wist je dat wij een werkplaats met auto’s op school hebben? Bekijk de basisopleiding autotechniek of de opleidingen voor andere specialisaties in de autowereld. Er zijn veel mogelijkheden! Daarnaast vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. Wij geloven dat elke student uniek is en daarom bieden we ondersteuning om jouw opleiding een succes te maken.