Succesvolle Elektrische Mobiliteitsdag in Zutphen

Afgelopen zaterdag was het zo ver: de Elektrische Mobiliteitsdag in Zutphen! Een dag die in het teken stond van duurzame mobiliteit en elektrisch rijden. En wat was het een succes! Met ruim 100 aanmeldingen van tevoren en uiteindelijk meer dan 200 proefritten was het een drukbezochte dag vol inspiratie en informatie over elektrisch rijden.

De organisatie van de dag is grotendeels gedaan door de derdejaars eindexamenstudenten Automanagement en werden ondersteund door de eerstejaars studenten mobiliteit. Het was mooi om te zien hoe zij hun opgedane kennis en vaardigheden in praktijk konden brengen tijdens deze dag.

In totaal waren er meer dan 20 verschillende automerken aanwezig met 47 voertuigen, personenauto’s, bestelbusjes en een Carver.
De Vereniging Elektrische Rijders was er ook om mensen van allerlei extra informatie te voorzien bijvoorbeeld over subsidies en er waren 2 bedrijven met informatie over auto-sharing.

De volgende dealerbedrijven hebben dit evenement mede mogelijk gemaakt:
Wassink, Wensink, Nieuwehuijse, Dusseldorp, Herwers, Pouw, Bochane, Louwman, Lenselink, Wagenmaker, Van Mossel, Broekhuis, Seres, Nio, Mobigo en Mywheels. Het terrein is beschikbaar gesteld door FC Zutphen.

We willen graag alle betrokkenen bedanken voor hun inzet en enthousiasme!