Samen sterk in de regio | Rutte in gesprek met studenten

De studenten Roos de Wilde en Selina Bronmeijer gingen in gesprek met de minister-president tijdens de regionale raadconferentie in Apeldoorn. De Zwitsalhal was een prachtig decor om te bespreken wat studenten nu maar ook later nodig hebben om te wonen en werken in de Stedendriehoek. Hoe zorgen we voor broodnodige vergroening als tegengewicht voor de vergrijzing? Tijdens het levendige tafelgesprek werd duidelijk dat er naast uitdagingen gelukkig ook voldoende mooie kansen liggen.

De komende jaren zijn van groot belang voor de regio: we staan voor grote opgaven rondom wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid. We willen woningen bouwen, bedrijven laten groeien, voorzieningen behouden én van onze mooie omgeving blijven genieten. We moeten op zoek naar manieren om dit te kunnen doen. Daar maken overheid, ondernemers en onderwijs samen werk van.

Roos de Wilde, mbo-ambassadeur Aventus: “Ik ben zo trots en blij dat ik mijn verhaal kon doen. Jeugdzorg heeft een impact gehad op mij en ik hoop dat ik na het gesprek nog veel mensen kan inspireren en aan het denken zetten!”

Meer lezen? Lees het artikel in de Stentor: https://www.destentor.nl/apeldoorn/nieuw-elan-voor-de-regio-stedendriehoek-presenteert-plannen-aan-premier-rutte~a9055336/

Samen aan het werk voor de regio!