Raimond Bartelink nieuw lid van het college van bestuur van Aventus

Vanaf 1 maart 2023 wordt Raimond Bartelink het nieuwe lid van het college van bestuur van Aventus. Met zijn enthousiasme, ervaring, visie en persoonlijkheid overtuigde Raimond de sollicitatiecommissie van hoe hij bij deze functie en Aventus past.

Raimond heeft de afgelopen jaren als Directeur Academie Creatieve Technologie bij Saxion in Enschede gewerkt. Zijn loopbaan kenmerkt zich door diverse functies in het onderwijs met daarin ruime leidinggevende en bestuurlijke ervaring. In de gesprekken heeft Raimond zijn visie geschetst op de maatschappelijke opdracht van Aventus en hoe hij aankijkt tegen de kansen en uitdagingen. De raad van toezicht en ook de voorzitter College van bestuur, Ellen Marks kijken er naar uit om samen met hem de volgende stappen te zetten voor Aventus.

Raimond over zijn benoeming: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen. Daarnaast heb ik vooral veel zin om te beginnen en een bijdrage te leveren aan de ambitie van Aventus. Deze ambitie sluit goed aan bij waar ik zelf warm voor loop, namelijk dat Aventus een school is waar alle studenten en collega’s zich thuis voelen en er aandacht en ruimte is voor doorontwikkeling van talent. Ik kijk uit naar de kennismaking met collega’s en studenten”.

Anka Mulder, voorzitter college van bestuur Saxion: “Ik feliciteer Raimond van harte met deze benoeming en mijn collega’s bij Aventus met zijn komst. Raimond heeft tijdens zijn lange staat van dienst bij verschillende academies van Saxion een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze hogeschool in Oost-Nederland. Uiteraard vinden we het jammer dat hij vertrekt, maar we gunnen hem deze mooie uitdaging van harte en kijken uit naar onze verdere samenwerking als onderwijspartner.”