Ontmoet onze nieuwe Aventus mbo-ambassadeur | Niels Versteeg

Aventus mbo ambassadeur Niels Versteeg

Vrijdag was het moment daar! Onze nieuwe Aventus mbo-ambassadeur werd gekroond door het CvB. Niels Versteeg neemt het ambassadeursstokje over van Roos de Wilde en draagt vanaf nu de titel Aventus mbo-ambassadeur van 2024! 

 

Hij werd voorgedragen door zijn docent Peter Lobbes en hij is hem dankbaar dat hij deze kans krijgt. 

 

Wie is Niels? 

Niels is eerstejaars student Technisch specialist autotechniek bij Aventus in Apeldoorn. Na drie jaar hbo Commerciële economie kwam hij erachter dat daar niet zijn passie lag. Die passie vond hij wel op het mbo. Ellen vroeg hem wat zijn omgeving ervan vond dat hij met zijn havo en hbo-achtergrond tóch koos voor het mbo. Niels antwoordde: 'Natuurlijk vond ik het spannend om te zeggen, er wordt toch een beetje van je verwacht dat je na je havo een hbo-opleiding gaat doen. Maar toen zij eenmaal zagen dat ik daar niet gelukkig was en hier echt mijn passie ligt, vonden mijn familie en vrienden het juist fantastisch dat ik mijn hart volgde.' 

 

Dat is ook het advies wat Niels wil meegeven aan alle studenten: volg je passie!

 

Dit is mbo | De klas van 2024

Op 6 februari staat zijn eerste bijeenkomst al op de planning. Dan ontmoet hij tijdens de kick-off alle andere mbo-ambassadeurs van Nederland. 

 

Meer weten over Niels? Binnenkort zie je hier een superleuke video waarin hij zich aan jou voorstelt.