Nieuwe sectordirecteur Techniek & Mobiel | Cathelijne Pape

Sectordirecteur Techniek & Mobiel Cathelijne Pape

Vanaf 1 februari neemt Cathelijne Pape het stokje over van Michaël de Kort als sectordirecteur Techniek & Mobiel bij Aventus.

 

De afgelopen maand heeft Cathelijne al mee kunnen lopen in de sector naast de huidige directeur Michaël de Kort die op 1 februari 2024 met pensioen gaat. Cathelijne werkte hiervoor als teammanager bij Zorg & Welzijn bij Aventus. 

 

Cathelijne vertelt: 'Toen ik ruim twee jaar geleden de overstap maakte van een school voor bovenbouw Havo/Vwo-onderwijs naar het mbo bij Aventus, noemde men dat een atypische stap. Het bleek de beste atypische stap ooit: wat is het mbo een ontzettend rijke vorm van onderwijs! Wat een toffe ontwikkelingen vinden hier sámen met het werkveld iedere dag opnieuw plaats. Ik ben blij dat ik mijn steentje mag blijven bijdragen aan het mbo, maar nu als directeur bij de sector Techniek & Mobiel bij Aventus.'


Wij danken Michaël de Kort voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme bij Aventus en wensen Cathelijne veel plezier en succes in haar nieuwe functie.