Ellen Marks nieuwe voorzitter college van bestuur Aventus

Ellen Marks voorzitter CvB Aventus

De raad van toezicht van Aventus heeft unaniem besloten om Ellen Marks per direct te benoemen tot voorzitter van het college van bestuur van Aventus. 

Met vertrouwen kijken wij naar hoe Ellen als persoon en met haar ervaring past in deze rol: een laagdrempelige en benaderbare bestuurder die al lange tijd bij de school betrokken is, een stabiele factor met veel draagvlak binnen en buiten Aventus, kennis van de organisatie, een groot hart voor het onderwijs en ruime daadkracht. Wij zien in Ellen de competenties die nodig zijn om Aventus verder te brengen naar de toekomst”, aldus Wim Boomkamp, voorzitter raad van toezicht Aventus. 

Ellen Marks kijkt uit naar haar nieuwe rol;  “Uiteraard ben ik vereerd dat de raad van toezicht mij afgelopen week gevraagd heeft en ik volmondig 'ja' heb kunnen zeggen op het aanvaarden van de rol van voorzitter van het college van bestuur van Aventus. Ik kijk er naar uit met de ervaring en kennis van de afgelopen jaren samen met alle collega's Aventus verder te brengen naar de toekomst.

De vacature voor het lid van het college van bestuur wordt naar verwachting eind september gepubliceerd, zodat hopelijk het nieuwe lid van het college van bestuur in januari kan starten en het college weer op volledige sterkte is.