Aventus feliciteert ruim 3.500 mbo-studenten met hun diploma

Diploma-uitreiking Aventus

Afgelopen week was het feest bij Aventus want ruim 3.500 studenten ontvingen hun mbo-diploma en zijn daarmee klaar om hun carrière te beginnen in verschillende sectoren in de regio. Van toerisme tot aan verpleging, van werktuigbouwkunde tot aan fashion, onze getalenteerde studenten staan te popelen om de arbeidsmarkt te betreden.

Onder deze 3500 studenten behoren ook de studenten die hun vavo-certificaat voor mavo/havo/vwo gehaald hebben. Zij kunnen doorstromen naar een ander niveau of een beroepsopleiding.
We zijn trots dat al deze studenten klaar zijn om bij te dragen in een arbeidsmarkt waar een groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel is. Het behalen van hun mbo-diploma toont niet alleen de inzet en het harde werk van de studenten, maar het voorziet ook in de dringende behoefte aan goed opgeleide professionals in uiteenlopende vakgebieden.

Diploma-uitreiking Aventus

Ellen Marks, de voorzitter van het college van bestuur van Aventus, deelt haar enthousiasme over het succesvolle afstuderen van deze studenten. "De prestaties van onze mbo-studenten zijn een bron van trots voor Aventus en we feliciteren hen van harte met hun diploma. We zijn ervan overtuigd dat ze met hun verworven vaardigheden en kennis van grote waarde zullen zijn voor de arbeidsmarkt en de regio als geheel."

Diploma-uitreiking Aventus