AVENTUS ALIVE | Een feestje! Springlevend en bruisend

Wij kijken terug op een geslaagde en inspirerende middag waarin we verder hebben gebouwd aan onze Strategie@2030 en allerlei leuke activiteiten samen met ruim 1.000 collega’s, studenten en partners hebben beleefd. Nigel Sean opende met zijn nummer: ‘Ode aan het mbo’ en onze Aventus mbo-ambassadeur Roos de Wilde het evenement. Ellen Marks en Raimond Bartelink waren trots om iedereen weer persoonlijk te mogen verwelkomen in een tjokvol Orpheus.

AVENTUS ALIVE 2023

Daarna was het tijd voor ontspanning, feest en gezellig bijkletsen. Ook gingen we aan de slag met de strategie, er werden mocktails gemaakt, gedragsbioloog Patrick van Veen maakte een treffende vergelijking tussen het gedrag van apen en mensen, en vertaalde dat naar de werkvloer. De lachspieren werden getraind bij een lachworkshop, je kennis van topografie werd getest bij studenten van toerisme en er waren prikkelende workshops. Alles onder het genot van een hapje, drankje en de muzikale kunsten van een pianist van crazy piano’s.

Ook de talenten van de mbo-studenten werden getoond. Er was een demonstratie van een aanhouding door de veiligheidsacademie, een expositie van examenstukken van het Aventus Lyceum (VAVO), de kappers en schoonheidsspecialisten lieten iedereen stralen, de studenten landbouwtechniek vertelden alles over H2 en nog veel meer.

AVENTUS ALIVE 2023

Een shout-out naar alle collega’s, partners en studenten die dit mogelijk gemaakt hebben. Wij zijn trots op Aventus.