Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter naar Worldskills Kazan 2019

18 April 2019

Kick off TeamNL in Den Bosch

Op 18 april had Peter de kick off van het Skills TeamNL 2019 in Den Bosch. Daar ontmoette hij voor het eerst de andere studenten die Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens Worldskills Kazan 2019. Ze hebben de officiële teamkleding gekregen, zijn op de foto geweest en hebben de eerste interviews gegeven. Skills gaat de studenten intensief begeleiden met teamtraining, mediatraining, mentale training… Als topsport!  

15 April 2019

Huldiging op werk

Hulde aan Peter! Als verrassing krijgt hij op zijn werk en stageadres (Hamoen LMB in Ameide) taart en bloemen van Aventus. Zijn collega’s zijn supertrots op hem en delen graag in zijn succes. Hij heeft veel geleerd van zijn stagebegeleider, meneer Van Middelkoop. De vakwedstrijd in Rusland is een wedstrijd voor echte vakkanjers van over de hele wereld. Hij zal daarom de komende maanden veel moeten trainen met hulp van zijn collega’s, zijn docenten op school en de expert van Skills en Fedecom, Paul Dijkstra. Heel veel succes tijdens deze Road to Kazan!

Maart 2019

Goud op NK Skills

Na een spannende drie daagse finale tijdens het NK SKILLS HEROES in de Rai, hoorde Peter van Andel dat hij GOUD had gewonnen voor de vakwedstrijd Technicus Mobiele Werktuigen. Peter vertegenwoordigde Aventus voor zijn opleiding Landbouwtechniek. Deze gouden medaille is een ticket voor hem om Nederland te vertegenwoordigen op het wereldpodium. Hij gaat in augustus naar de Worldskills Kazan 2019. Supertof en gefeliciteerd!

skills finals