Overslaan en naar de inhoud gaan

Dinand Hekman naar Euroskills 2018

Dinand Hekman vertegenwoordigt onze school in september tijdens Euroskills 2018 Budapest in de categorie Landbouwmechanisatie. Hij is BBL-student en legt de lat hoog voor zichzelf. Hij krijgt alle support van zijn leerbedrijf, school, familie en vrienden. Dinand heeft al aardig wat buitenlandervaring. Wat hem zeker goed van pas gaat komen is zijn werkervaring in Nieuw-Zeeland op een grote veehouderij. Hier heeft hij goed Engels leren spreken.

Landbouwtechniek is een supermooi vak!

'Dit is wat mijn vak zo mooi maakt: het werken met ingewikkelde techniek!' Aan het woord is Dinand tijdens een van de voorbereidingsdagen. 'Wij maken mogelijk dat een klant met een druk op de knop gecompliceerde bewerkingen kan uitvoeren, op voorbeeld een GPS-signaal. Werkt dit niet meer, dan mogen wij dit oplossen en dat is een grote uitdaging.' 

Dinand is 24 jaar en komt uit Den Ham (OV). Wij zijn trots op studenten die zichzelf uitdagen, grenzen verleggen en buiten school leerervaringen zoeken die hen helpen te ontwikkelen naar kanjers van vakmensen en stevige professionals. Daarom zijn we trots op Dinand en wensen hem alle succes toe tijdens Euroskills 2018.