Meer over het solliciteren bij Aventus

Aventus hecht veel waarde aan een gedegen, zorgvuldige sollicitatieprocedure. Op deze manier hopen we op een optimale match tussen jou als kandidaat en Aventus als organisatie.

Het solliciteren bij Aventus

Ben je geïnteresseerd in een vacature bij Aventus en wil je solliciteren? Via de knop ‘solliciteren’ onderaan elke vacature tekst, kun je jouw Curriculum Vitae met motivatie brief uploaden. Binnen enkele minuten nadat je je sollicitatie hebt verstuurd, ontvang je een ontvangstbevestiging. Bij elke vacature vermelden we een sluitingsdatum. Soms gaan we vóór de sluitingsdatum al kijken naar de sollicitaties die binnen gekomen zijn. Dit kan betekenen dat we een  vacature eerder gaan sluiten  als er al voldoende geschikte kandidaten zijn. We doen ons best om alle sollicitanten binnen twee weken een reactie te geven.

Uitnodiging voor een sollicitatiegesprek

Wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, dan ontvang je een e-mail of wij bellen je. Hierin melden we onder andere de datum en het tijdstip van het sollicitatiegesprek en ook met wie je het gesprek voert.

Sollicitatieprocedure

Wij hechten waarde aan een transparante en eerlijke sollicitatieprocedure. Daarom werken wij volgens de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

De werving en selectie voor sommige vacatures vindt gelijktijdig plaats onder  in- en externe kandidaten, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen.

Vacature-alert

Aventus werkt graag met ambitieuze professionals met passie voor hun vak. Die zich willen blijven ontwikkelen en graag in een team werken. Vind je nu geen passende vacature, maar wil je wel automatisch op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je dan nu aan voor de Aventus vacature-alert. Je ontvangt dan de nieuwste vacatures per email.

Welkom op de Open dag

Je kunt alvast een indruk krijgen van de werksfeer bij ons op school tijdens de open dagen van Aventus. Twee keer per jaar  organiseren wij een Open dag voor nieuwe studenten én medewerkers. Dit vindt plaats in november en januari.  Neem gerust een kijkje en ga in gesprek met onze recruiters bij onze speciale 'werk'-balie. Zij kunnen je van alles vertellen over het werken bij Aventus!

Recruiters stellen zich graag voor

Aventus organiseert  de werving en selectie van nieuwe medewerkers zelf. De dienst Human Resource Management (HRM) regelt dit.

Dit zijn de medewerkers die voor je klaar staan:

  • Jory Plekkenpol: "Ik vind het belangrijk  dat elke sollicitant snel een terugkoppeling krijgt"
  • Wendy Gierman: "Nieuwe mensen geeft nieuwe energie in de organisatie!"
  • Marielle Jimenez: "Je blijft een meester in je vak als je zelf ook je leven lang leert. Dat vinden wij belangrijk!"
  • Nicky Baltus: "Een snelle service vind ik belangrijk. Dus als iemand een vraag heeft, zoek ik dit zo snel als mogelijk uit."
Van links naar rechts: Nicky, Jory, Wendy en Marielle