Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure Aventus

Meer over het solliciteren bij Aventus

We steken bij Aventus veel tijd in een nauwkeurige, zorgvuldige sollicitatieprocedure. Op deze manier hopen we op een optimale match tussen jou als kandidaat en onszelf.

Heb je een leuke vacature gezien en wil je solliciteren? Upload dan je curriculum vitae en motivatiebrief via de knop ‘solliciteren’ onderaan die vacaturetekst. Je ontvangt daarna binnen een paar minuten een (ontvangst)bevestiging. 

We werken er hard aan om binnen twee weken op je sollicitatie te reageren. Als er al voldoende geschikte kandidaten zijn vóór de officiële sluitingsdatum van de vacature, sluiten we ‘m eerder. Dus word je enthousiast van één van onze vacatures? Dan horen we graag zo snel mogelijk van je!

Uitnodiging voor een sollicitatiegesprek

Worden wij net zo enthousiast van je sollicitatie als jij van onze vacature? Dan mailen of bellen we je met een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. We vertellen je over het vervolg en plannen meteen een datum. 

Eerlijk en transparant

We vinden het belangrijk dat onze sollicitatieprocedures eerlijk en transparant verlopen. Daarom werken we volgens de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Onze werving en selectie vindt gelijktijdig plaats onder interne en externe kandidaten. Interne sollicitanten krijgen daarbij voorrang.