Aventus als werkgever

Werken bij Aventus

Zo creëren we een fijne leer- en werkomgeving

Ruim 1.000 Aventus-medewerkers helpen onze studenten en cursisten elke dag om hun talenten te ontwikkelen. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn teamwork, inspiratie en innovatie belangrijk. En een prettige werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken.

Een leven lang ontwikkelen

We geven onze studenten een leven lang leren en ontwikkelen mee. En dat geldt natuurlijk ook voor onszelf! Daarom kies je, in overleg met je manager, je eigen ontwikkelingspad. Volg een opleiding of een cursus bij onze Aventus Academie. Zo beweeg je zelf ook mee met de continue veranderingen in de beroepspraktijk en onze samenleving. 

Jouw welzijn

We vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Daarom investeren we vanuit onze visie op duurzame inzetbaarheid in tevreden en bevlogen collega’s. Zodat ook jij gezond, productief en met veel plezier je werk kunt doen bij Aventus. Nu én in de toekomst. 

Cultuur

Bij Aventus is iedereen gelijkwaardig en gaan we op gelijkwaardige wijze met elkaar om. Afkomst, sekse, uiterlijke kenmerken, seksuele geaardheid, religieuze, politieke en maatschappelijke opvattingen vormen samen de kern van je identiteit. Dat verdient waardering en respect. Discriminatie, in welke vorm dan ook, tolereren we daarom niet binnen Aventus. 

Maar je rechten zijn niet onbeperkt. Ten aanzien van onderwijs en beroepsuitoefening, veiligheid en gezondheid kunnen regels worden gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van kleding.