Werken bij

Werken bij Aventus

Aventus als werkgever

Ruim 1.000 Aventus-medewerkers helpen onze studenten en cursisten elke dag om hun talenten te ontwikkelen. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn teamwork, inspiratie en innovatie belangrijk. En een prettige werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken. Lees meer over Aventus als werkgever.

Werken in het onderwijs

Om aan de slag te gaan in het onderwijs, heb je de juiste papieren en diploma's nodig. In het mbo-werkveld is bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste bij indiensttreding. Lees meer over waar je aan moet voldoen om te kunnen werken in het onderwijs.

Werken bij ondersteunende diensten

Onze verantwoordelijkheid vanuit de diensten is te zorgen voor een inspirerende leer- en werkomgeving waar we elke dag de groei van onze studenten en cursisten stimuleren. De lat ligt hoog. We zijn ambitieus en houden de focus op een professionele kwaliteitscultuur. Wij zoeken naar toekomstbestendige en vernieuwende manieren en oplossingen om ons onderwijs en onze diensten (verder) te ontwikkelen. Dit komt onze studenten, de school en de regio ten goede. Wij houden ons onderwijs toekomstgericht door intensieve samenwerking met onze ketenpartners en de beroepspraktijk. Lees meer over werken bij ondersteunende diensten.

Sollicitatieprocedure

We steken bij Aventus veel tijd in een nauwkeurige, zorgvuldige sollicitatieprocedure. Op deze manier hopen we op een optimale match tussen jou als kandidaat en onszelf. Lees meer over de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een toffe baan biedt Aventus een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden een inspirerende werksfeer en een fijne werkprivébalans ontzettend belangrijk. Daar zetten we ons dan ook actief voor in. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden.

Nieuwe medewerkers

We vinden het belangrijk dat je je als nieuwe medewerker snel thuis voelt bij ons op school. Het Aventus Startprogramma helpt hierbij.  Lees meer over het Startprogramma voor nieuwe medewerkers.