Werken bij Aventus, de school waar jij ’t maakt

We zijn trots op onze (beroeps)opleidingen. En we hebben enorme bewondering voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen. Mensen die met hun unieke talent en bevlogenheid het verschil maken. Deze mensen komen we gelukkig dagelijks tegen. Het zijn de mensen die bij ons studeren, doceren en werken. Mensen die inspireren en verbinden. Mensen die vooruit gaan in plaats van achteruit gaan. Mensen die grenzen verleggen. En dat is mooi. Mooi om te ontdekken wat iedereen nog meer kan. Het maakt dat we elke dag weer stilstaan bij de waardevolle bijdrage die we leveren aan de wereld om ons heen. Onze studenten en medewerkers maken het waar. Bij Aventus!

Praktijk voorop

Ons onderwijs is beroepsgericht en praktijksituaties zijn de basis van elke opleiding. Studenten leren vooral door dingen te doen en te ervaren, ze mee te maken. Wij dagen ze uit om creatief en oplossingsgericht de problemen op de werkvloer op te gaan lossen. We bieden onze studenten een veelzijdige beroepsopleiding waarbij ze alle facetten uit het vak leren. Vanuit de theorie maar ook in de praktijk. Daarom werken we bewust samen met bedrijven en instellingen in de regio Stedendriehoek

Zoek je een werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken in de ontwikkeling van jonge mensen? Waarin je, samen met je collega’s, bouwt aan goed onderwijs voor onze studenten? En waar je werkt en zelf ook leert in een prettige werkomgeving? Kies dan voor Aventus!

Opleiding voor uw personeel

Wil je nieuwe vacatures ontvangen?

Meld je aan voor de vacature alert.

Word jij onze collega?

Bij Aventus werk je met gedreven collega’s in een prettige werkomgeving.

Werken bij Aventus

Aventus als werkgever

Welkom bij Aventus, de school waar jij 't maakt.

Vacatures

Deze vacatures staan op dit moment open.

Sollicitatieprocedure

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

Dit zijn jouw collega's

Maak kennis met een aantal van onze collega's.

Voel je snel thuis bij ons

Wat doen wij voor onze collega's?

Wil jij docent worden?

De stap van uit de beroepspraktijk naar docent.