"We kijken altijd naar wat het beste bij jou past!"

Evelyn is docente bij de richting Retail & Ondernemerschap. Het is een feestje om les van haar te krijgen! Maak kennis met haar.

Docentenchat Evelyn

Vertel eens, wat is jouw meest awesome moment geweest als docent?
“Een van de hoogtepunten was het afnemen van praktijkexamens bij studenten Marketing & Communicatie in Spanje (handig met mijn Spaanse roots). Dat was gaaf, omdat je daar studenten zag die in de loop van drie jaar zo volwassen waren geworden en klaar zijn voor de next step in hun ontwikkeling. Het leukste vind ik de koppeling met hun stage- of werkbedrijf. Ze zijn altijd zo trots en maken zo’n mooie ontwikkeling door, dat is tof om te zien.”

Heb je een voorbeeld van een vorm van begeleiding bij jouw opleiding, waardoor studenten met meer vertrouwen of soepeler hun studie kunnen volgen? 
“Je hebt altijd je eigen mentor (ltb’er/slb’er) en daar kun je goed terecht. Je hebt veel kanalen (Chat, Teams en mail) waar je je mentor kan bereiken. Jouw ltb’er helpt je met plannen en biedt een luisterend oor waar nodig. En soms heb je bijvoorbeeld extra faciliteiten en/of (financiële) hulpmiddelen nodig voor je studie. Ook daar hebben we bij Aventus genoeg deskundigen voor in huis. Dus, geen zorgen we kijken altijd naar wat het beste bij jou past!”