Taalklas

Let op: alleen als je taalniveau niet toereikend is

De taalklas is alleen bedoeld voor leerlingen die net wat meer Nederlands nodig hebben om de Entree te kunnen voltooien.

Verbeter je Nederlands

Kom je uit het buitenland en moet je Nederlands eerst beter worden voordat je met een mbo-opleiding kunt starten? Meld je dan aan voor de Entreeschool taalklas van Aventus in combinatie met het profiel dat je hieronder kiest. Hier leer je de Nederlandse taal én rekenen beter. Daardoor groei je makkelijker door naar een vervolgopleiding. 

Hoe werkt je opleiding?

Je kiest direct een van de beroepsprofielen binnen de Entreeschool. Naast de lessen van je profiel, krijg je extra Nederlands en rekenen. Als alles goed gaat, dan duurt je opleiding 1,5 jaar. Je krijgt dan een diploma van de Entreeschool (mbo niveau 1).

Kies je profiel en meld je aan

De profielen waaruit je kunt kiezen zijn:

Je kunt je aanmelden door op één van bovenstaande profielen te klikken. 

Wat doe je hierna?

Met een diploma van de Entreeschool kun je verder leren. En als leren niet bij je past, dan kun je met dit diploma ook aan het werk.

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Wil je meer informatie?

Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in.