Nieuwste kennis zorg & welzijn

Wilt u uw medische vaardigheden toetsen of opfrissen? Heeft u nieuwe vakkennis nodig? De communicatie over zorgvragers verbeteren? Of wilt u als instelling uw medewerkers voorbereiden op veranderingen in de zorg? Ontdek hiervoor de juiste scholing en bijscholing van Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Uitleg bloeddruk meten
Uitleg bloeddruk meten

Scholing passend bij zorg in regio

U vindt bij Aventus (bij)scholing speciaal voor medewerkers in de gezondheidszorg en welzijnsbranche. En het mooiste? Omdat we de regio Stedendriehoek goed kennen, laten we de scholing goed aansluiten bij organisaties in deze regio. Zeer praktijkgericht!

Voor instellingen: Scholing op maat 

Hoe wilt u dat uw medewerkers straks zorgvragers begeleiden? Of welke kennis ontbreekt bij hen, zodat ze helemaal klaar zijn voor ‘het nieuwe zorgen’? Bespreek het met ons. Onze bestaande cursussen passen we graag zó aan, dat ze perfect aansluiten bij de leerdoelen van uw instelling. Vakbekwaam en toekomstgericht!

Meer weten?

Stel uw vraag aan het Scholingsbureau Zorg & Welzijn van Aventus. We werken veel voor instellingen in de regio Stedendriehoek die voor hun personeel specifieke, praktijkgerichte scholing nodig hebben. Dus ook graag voor u. Ontdek hier alvast al onze (bij)scholing in zorg en welzijn.