Nieuwste kennis zorg & welzijn

Jouw medische vaardigheden toetsen of opfrissen? Nieuwe vakkennis opdoen? Of ben je werkgever en wil je medewerkers voorbereiden op de veranderingen in de zorg? Ontdek de juiste (bij)scholing van Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Uitleg bloeddruk meten
Uitleg bloeddruk meten

Toekomst- en loopbaangericht

We leven in een continu veranderde wereld. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die bij Aventus scholing volgt, regie neemt over zijn of haar eigen leerproces. Ons onderwijs is flexibel en innovatief en daarom is het ook mogelijk eigen beslissingen te maken. Zo bereik je een maximale groei. De docent is jouw coach en stemt met jou af waar je begeleiding bij nodig hebt. 

Werkgever

Om als werkgever mee te gaan met ‘het nieuwe zorgen’ is wellicht nieuwe kennis bij personeel nodig. We begrijpen dat je als werkgever specifieke wensen hebt en daarom passen we de cursussen graag zó aan, dat ze aansluiten bij jouw leerdoelen. Neem hiervoor gerust contact op met onze relatiemanagers.

Derde leerweg trajecten en LLO

De (bij)scholing van zorg & welzijn zijn veelal 'derde leerweg'-trajecten. Dat is een keuzedeel losgeknipt vanuit een volledig 3- of 4-jarige Aventus opleiding. Bij het succesvol afronden van dit keuzedeel ontvangt de deelnemer een (deel)certificaat. Kenmerkend bij dit traject is dat je niet verplicht bent om onderwijs te volgen. Zelfstudie en online programma’s zijn opties. Zolang jij maar aantoont dat je de kerntaken/werkprocessen beheerst.

Dit LLO (Leven Lang Ontwikkelen)-onderwijs vindt vaak plaats op een dagdeel. Bijvoorbeeld einde middag tot ongeveer 20.30u. 

Meer weten?

Ons Scholingsbureau Zorg & Welzijn staat voor je klaar. Stel gerust al je vragen. Wist je dat wij veel werken met en voor instellingen in de regio Stedendriehoek? We kennen de regio goed, dus passen onze scholing erop aan. Ontdek hier onze (bij)scholing in zorg en welzijn.