Overslaan en naar de inhoud gaan
Aventus viert aankomend schooljaar haar 25-jarig jubileum! 🎉 En jouw verhaal is misschien wel een onderdeel van de geschiedenis van Aventus. Misschien ben jij student geweest bij Aventus of werkte je juist als docent bij ons? Ook kan het zijn dat jij vanuit jouw eigen baan hebt samenwerkt met het bieden van een stageplek of aan een gezamenlijk project.

Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan Aventus? En wil jij die met ons delen?

 

Weet jij nog….

  • Bijzondere momenten in de klas?: Is er een les die je altijd is bijgebleven? Een docent die een onuitwisbare indruk heeft gemaakt? Vertel ons waarom!
  • Onvergetelijke activiteiten en evenementen: Herinner je je die ene sportdag, dat spectaculaire schoolfeestje of die onvergetelijke excursie? We willen alles horen!
  • Vriendschappen en netwerken: Heb je vriendschappen gesloten die tot op de dag van vandaag voortduren? Of heb je waardevolle professionele connecties gemaakt? Deel hoe deze relaties jouw leven hebben verrijkt.
  • Grappige anekdotes: Een hilarische misser tijdens een project of een grap die de hele klas aan het lachen kreeg? Laat ons lachen met jouw verhalen!

En heb je nog leuke foto's uit de beginjaren of prachtige verhalen? Deel ze dan hieronder met ons.


Let op, als je een herinnering met ons deelt dan gaan we ervanuit dat we deze ook (online) mogen delen met ons netwerk.