Paragrafen

Iets voor jou?

Met de komst van verschillende mobiele apparaten is specialistische kennis van ontwikkelomgevingen voor mobiele applicaties, typen mobiele applicaties en hardware specifieke functionaliteiten van groot belang. Wil jij je (als professional met bijvoorbeeld een Media of ICT achtergrond) verder specialiseren? Dan is deze cursus iets voor jou!

De cursus

Deze cursus is een onderdeel van een volledige mbo-opleiding. We noemen dit een keuzedeel. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen kunnen keuzedelen vaak als losse cursus gevolgd worden. Na afronding van de cursus/het keuzedeel ontvangt de cursist een mbo-certificaat als bewijs van deelname.

Inhoud cursus

Specialistische kennis van ontwikkelomgevingen voor mobiele applicaties wordt steeds belangrijker. Deze cursus sluit aan bij de ontwikkelingen in de sector om via meerdere kanalen functionaliteit aan te bieden. Procesbeschrijvingen van het realiseren van (onderdelen van) mobiele applicaties is hiervan een onderdeel. 

De cursus vindt plaats in de avonduren. Soep en broodjes zijn inbegrepen.

Na het volgen van dit keuzedeel

  • Heb je specialistische kennis van de diverse ontwikkelomgevingen die er zijn voor de ontwikkeling van mobiele applicaties
  • Heb je specialistische kennis van de typen mobiele applicaties die ontwikkeld worden
  • Heb je specialistische kennis van mobiele  hardware specifieke functionaliteiten (zoals touch bediening, gps en bewegingsdetectie)
  • Kun je logische structuren aanbrengen in programmeercodes
  • Kun je protocollen voor het programmeren van onderdelen van mobiele applicaties toepassen
  • Kun je creatief technische oplossingen bij het programmeren uitvoeren

Startmoment

Deze cursus start op:

19 november 2024

Lestijden & lesduur

Lesduur: 8 weken van 4 uur

Lesdag: dinsdag

Lesdata: 
2024: 19/11, 26/11 en 3/12, 10/12 en 17/12
2025:  7/01, 14/01 en 21/01

Lestijd: 17.00 – 21.00 uur

Examen

Je sluit de cursus af met een examen in de vorm van een casus waarbij je alle werkprocessen doorloopt. Je maakt een PvE,  realisatie een procesbeschrijving, test en optimaliseert en levert deze op. Na met goed gevolg de examinering te hebben afgerond, ontvang je het bijbehorende MBO-certificaat als bewijs van deelname.

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.