Havo voorexamenklas profiel cultuur & maatschappij

Havo profiel Cultuur & Maatschappij (vavo)

Belangrijk voordat je je aanmeldt:

Ben je van plan je aan te melden voor de september-examens van Aventus Lyceum (alleen bedoeld voor leerlingen die gezakt zijn op maatschappijleer)? Zorg er dan voor dat je tijdens het aanmelden de hiervoor bestemde checkbox aanvinkt.

Voor studiejaar '21/'22 geldt een speciale regeling waardoor je 50% van de kosten betaalt. Lees meer over studiekosten op aventus.nl/richtingen/aventus-lyceum-vavo

Kies het havo (vavo) profiel Cultuur & Maatschappij

Als je kiest voor het havo (vavo) profiel Cultuur & Maatschappij, dan volg je de vakken Duits of Frans en Geschiedenis. Je kiest daarnaast twee van de volgende vakken: Kunstvak Tekenen of een derde moderne vreemde taal en Aardrijkskunde of Economie of Maatschappijwetenschappen. Ook volg je een gemeenschappelijk deel met daarin Nederlands, Engels, Maatschappijleer en de rekentoets. En er is een verplicht vrij deel, waarin je een vak naar keuze volgt dat nog niet in je pakket zit en je je profielwerkstuk maakt.

Uitbestedingsformulier

Download via deze link het uitbestedingsformulier. Laat het formulier invullen en ondertekenen door je school. Het ondertekende formulier kan je bij aanmelding uploaden of na  je aanmelding via de website mailen naar STA-I-Lyceum@aventus.nl.

Wil je meer informatie?

Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in.