Auditiecursus Dans

Sector: 
  • Creatieve industrie
Richting: 
Opleidingsduur: 
  • 3 maanden

Herken je jezelf?

Wil jij van dansen je werk maken, maar weet je niet of je hiervoor genoeg talent hebt?  Of hoe een dansauditie eigenlijk gaat? Doe dan de auditiecursus van Aventus Dans die naast de lessen bij je eigen dansschool, dé perfecte voorbereiding is op de auditie van Aventus Dans.

Wil je een goed beeld van de opleiding krijgen? Volg ons op Facebook!

Aventus Dans show

Hoe werkt je auditiecursus?

De auditiecursus begint op dinsdag 13 november 2018. Vanaf dat moment volg je tien dinsdagen van 18.00 tot 21.15 uur danslessen in de stijlen modern, klassiek, jazz, improvisatie en wordt je hiernaast ondersteund tijdens de voorbereiding op de auditie voor de opleiding Dans. De auditie is op 5 februari 2019, je hoort dan direct of je aangenomen bent.

Wat heb je nodig?

Je bent welkom bij de auditiecursus als je in je 3e of 4e jaar van vmbo/havo zit. Verder heb je geen diploma’s nodig. Ook geen klassieke of moderne dansachtergrond. Wel moet je natuurlijk enorm graag willen dansen en danstalent hebben.

Wat doe je hierna?

Slaag je voor de vooropleiding Dans en voor de auditie? Kies dan voor de opleiding Dans. De Aventus opleiding Dans is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot topopleiding en is volgens de Keuzegids mbo de beste mbo Dans van Nederland.

Kosten

Om te vieren dat de Aventus opleiding Dans voor het vierde jaar op rij is uitgeroepen tot topopleiding en door de Keuzegids MBO 2018 is bestempeld als 'beste mbo Dans', bieden we de auditie (dus de auditiedag op 5 februari) dit jaar gratis aan. Je betaalt dus alleen voor de Auditiecursus! De kosten voor de Auditiecursus bedragen 150 euro.
 

Wil je meer informatie?

Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in. 

Mijn opleidingen

favorieten