Mavo profiel zorg en welzijn

Atheneum/vwo profiel natuur & gezondheid (vavo)

Belangrijk voordat je je aanmeldt:

Ben je van plan je aan te melden voor de september-examens van Aventus Lyceum (alleen bedoeld voor leerlingen die gezakt zijn op maatschappijleer)? Zorg er dan voor dat je tijdens het aanmelden de hiervoor bestemde checkbox aanvinkt.

Voor studiejaar '21/'22 geldt een speciale regeling waardoor je 50% van de kosten betaalt. Lees meer over studiekosten op aventus.nl/richtingen/aventus-lyceum-vavo

Kies het vwo-profiel Natuur & Gezondheid (vavo)

Als je kiest voor het vwo-profiel (vavo) Natuur & Gezondheid, dan volg je de vakken Wiskunde A of B, Biologie en Scheikunde. Je kiest daarnaast een van de volgende vakken: Aardrijkskunde of Natuurkunde. Ook volg je een gemeenschappelijk deel met daarin Nederlands, Engels, een tweede moderne vreemde taal (Frans of Duits), Maatschappijleer en de rekentoets. En er is een verplicht vrij deel, waarin je een vak naar keuze volgt dat nog niet in je pakket zit en je je profielwerkstuk maakt.

Uitbestedingsformulier

Download via deze link het uitbestedingsformulier. Laat het formulier invullen en ondertekenen door je school. Het ondertekende formulier kan je bij aanmelding uploaden of na je aanmelding via de website mailen naar STA-I-Lyceum@aventus.nl.

Wil je meer informatie?

Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in.