Twee maal goud tijdens internationale vakwedstrijden Horeca en Toerisme!

Afgelopen week vond in Londen de 29e editie van de internationale ‘AEHT’-vakwedstrijden plaats.

Zo’n 800 studenten uit verschillende landen gingen de strijd met elkaar aan om de beste te worden binnen hun vakgebied. Dit alles onder toeziend oog van een vakjury.

Lotte Witz (3e jaar student Frontoffice manager) en Joran Vis (2e jaar opleiding Verkoper Reizen) verdedigden de eer namens Aventus op het vlak van Frontoffice en Tourist Destination.

De Frontoffice wedstrijd bestond uit een algemene kennistoets waarbij deelnemers werden getest op  hun vakkennis. Ook werden tijdens de wedstrijd praktijksituaties gesimuleerd.
Zo werden studenten op hun vaardigheden beoordeeld tijdens o.a. een check-in en bij het verwerken van een klacht. Bij de uitvoering van deze opdrachten moest worden samengewerkt met een collega-student uit het buitenland.

Naast een algemene kennistoets, kregen studenten bij de wedstrijd Tourist Destination de opdracht om in teamverband op een originele wijze invulling te geven aan een presentatie voor de promotie van een minder bekend deel van Londen (The Docklands).  

Zowel Lotte als Joran gingen er met de volle buit vandoor; allebei wisten zij goud te winnen en mogen zich door hun teamwork, kennis en inzet tot de Europese top rekenen op hun vakgebied!

Trefwoorden: