Onderwijsbeurs Zwolle

Binnenkort staat uw zoon of dochter een belangrijk moment te wachten, het maken van een studiekeuze. Niet gemakkelijk op zo’n jonge leeftijd en des te belangrijker dat uw kind zich goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden.

U als ouder kunt hier bij helpen door samen een bezoek te brengen aan Onderwijsbeurs Noordoost.
De beurs vindt plaatst op woensdag 9 & donderdag 10 november in de IJsselhallen Zwolle en heeft een compleet aanbod aan opleidingen op zowel mbo-, hbo- en universitair niveau.

Bereid het beursbezoek samen met uw kind goed voor. Voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs kan uw kind de persoonlijke plattegrond gebruiken. Door een selectie te maken op niveau, opleiding en interessegebied kunnen zij een persoonlijke plattegrond printen, waarbij direct duidelijk wordt welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn. Daarnaast vinden er op de beurs energieke startsessies plaats. In deze sessies wordt u binnen een paar minuten klaargestoomd, om goed voorbereid de beursvloer op te gaan.

Ook heeft de beurs een internationaal plein met informatie over studeren in het buitenland en er is een universiteitenprogramma waar verschillende universiteiten uit het land proefcolleges geven.
Uw kind wordt volledig geïnformeerd en ook aan u wordt gedacht. Er vinden sessies plaats over hoe u uw kind kunt helpen bij de studiekeuze en u vindt informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering.
Een goed startmoment voor uw kind om straks een weloverwogen studiekeuze te maken.

Wij zien u graag op woensdag 9 of donderdag 10 november in Zwolle.
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.onderwijsbeurs.nl.

logo_onderwijsbeurs.jpg
Trefwoorden: