Nieuw: leerwerktraject ‘Op naar werk!’

Veel belangstelling voor leerwerktraject ‘Op naar werk!’
Tijdens de informatieavond over het nieuwe leerwerktraject ‘Op naar werk!’ bleek hoe groot de behoefte aan een dergelijk traject is. Een bijna volle zaal! Met ‘Op naar werk!’ helpen Aventus, de Felua Groep en diverse werkgevers in de regio 90 jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt aan een betaalde baan. Het traject gaat op 1 februari 2017 van start.

Over het traject
Leerlingen die worden aangenomen, komen in dienst bij de Felua Groep en werken hier de eerste vier maanden. Naast het werk volgen ze een opleiding op mbo niveau 1 (Aventus Entreeschool). Na vier maanden wordt er een passende werkplek gezocht bij één van de aangesloten werkgevers in de schoonmaakbranche. De leerling doet werkervaring op, leert op tijd komen, samenwerken, omgaan met gezag, omgaan met kritiek, werk plannen en afspraken nakomen. Hij of zij krijgt ook lessen Nederlands en rekenen. Als de leerling slaagt voor de opleiding, krijg hij of zij een contract aangeboden bij de werkgever.

Meer informatie
Wil je meer weten over het traject ‘Op naar werk!’ of ken je leerlingen die hiervoor in aanmerking komen, Kijk dan snel op www.aventus.nl/opnaarwerk.