Nepal here we come!

Het aftellen is begonnen! In april/mei vertrekken de studenten Maatschappelijke Zorg niveau 4 naar Kathmandu in Nepal. Ze lopen samen met Nepalese weesjongeren een Questtrack, onder begeleiding van Stichting Mountain Child Care. Als dat geen mooie internationale ervaring is!

De studenten zijn nog druk bezig met allerlei acties om voldoende financiële middelen bij elkaar te sprokkelen. De studenten betalen namelijk niet alleen hun eigen reis, maar ook die van de weeskinderen. Zo verzorgden ze in februari voor de Rotaryclub Apeldoorn een diner – uiteraard stond er Nepalese Curry op het menu - en haalden hiermee een sponsorbedrag van 2000 euro binnen. Kelly en Lukas hebben een presentatie over het ‘project Nepal’ gegeven en de leden van de Rotary waren erg enthousiast. Zo zijn Demi, Siddhi, Lukas, Celeste, Kelly en Joyce weer een stapje dichterbij hun reis.

Help mee!
Er is nog een klein clubje studenten dat nog wat extra steun kan gebruiken. Misschien kunnen zij in de school nog ergens mee helpen of heb je andere leuke ideeën voor acties? Laat het weten via  d.vanhethof@aventus.nl.

Geniet mee!
Volg de studenten en hun project via Facebook: MZ Aventus goes Nepal! Hier vind je foto’s, updates en alles over het project.