Inspiratie en verbinding tijdens studiedag Aventus Lyceum

Tijdens de studiedag verwelkomde Aventus Lyceum een groep decanen en mentoren uit de Stedendriehoek. Het doel van de dag was om decanen en mentoren meer bekend te maken met de mogelijkheden die Aventus Lyceum leerlingen biedt. Oftewel: hoe zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk leerlingen (alsnog) hun diploma halen?

Lunch tijdens Aventus Studiedag
Netwerken en genieten van een heerlijke lunch.

Gastcollege Peter Heerschop


Tijdens de studiedag woonden de gasten een presentatie bij over de mogelijkheden, kwamen oud-leerlingen aan het woord en volgden ze een gastcollege vol grappige anekdotes van cabaretier (en docent) Peter Heerschop. Het was een geslaagde dag, met een goede sfeer en veel positieve reacties. 

Gastcollege van Peter Heerschop
Gastcollege van cabaretier en docent Peter Heerschop.

Over Aventus Lyceum


Aventus Lyceum kan studenten die niet verder komen binnen het voortgezet onderwijs vaak alsnog helpen het diploma te behalen. Zo kunnen leerlingen een volledig diploma of deelcertificaten halen, hun niveau verhogen of het gemiddelde ophogen. Ook voor maatwerk, bijvoorbeeld bij gezondheidsproblemen of topsport, kunnen leerlingen bij Aventus Lyceum terecht. Meer informatie is te vinden op www.aventus.nl/slagen.

Auritorium Aventus
Aandacht voor de sprekers in het auditorium van Aventus.
Borrel in de Brasserie
Afsluitende borrel in de Brasserie van Aventus.