Eerste geslaagden Keuzedeel Helpende Plus!

De eerste 5 kandidaten voor een nieuw Keuzedeel binnen het Scholingsbureau van Aventus namen op dinsdag 10 november 2020 hun landelijk erkend certificaat keuzedeel Helpende Plus in ontvangst.

Met dit Keuzedeel bekwamen de kandidaten zich in het uitvoeren van eenvoudige verzorgende vaardigheden die in het werkveld veel gevraagd worden, zoals kleine wondzorg, steunkousen aan-en uittrekken, medicatie, en handelen in acute situaties.

De eerste 5 kandidaten namen op dinsdag 10 november 2020 hun landelijk erkend certificaat keuzedeel Helpende Plus in ontvangst.

Het Keuzedeel Helpende Plus bestaat uit 12 theorielessen en praktijkopdrachten op de werkvloer, er is aandacht voor de grenzen van het handelen, het signaleren en observeren van afwijkingen en hoe daarmee om te gaan.

De scholing heeft een meerwaarde voor studenten, zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot. De meerwaarde voor de werkgever is dat de werknemer breder inzetbaar is.

Waardevol om te zien dat de inzet wordt omgezet in een welverdiend certificaat. Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit mooie resultaat.

Een 2e groep is inmiddels al weer gestart. Ook interesse of vragen over onze scholingstrajecten/keuzedelen kijk dan hier en neem contact met ons op.