5 tips voor de open dag

1. Aanmelden = easy. Neem je BSN-nummer mee

Spot je een leuke opleiding en ben je zeker van je keuze? Dan kun je je tijdens de open dag natuurlijk ook direct aanmelden. Vergeet je BSN-nummer niet mee te nemen, want die heb je nodig bij je aanmelding. We helpen je graag!

2. Geen zin in drukte? Check wanneer het rustiger is

Tijdens de Open Dag kan het soms best druk zijn. Met behulp van onderstaande grafiek kun je zien op welke momenten het wat rustiger is. Handig toch?

3. Niet te missen

Wil je weten wat er nog meer te zien is? Check bijvoorbeeld ook:

  • Het innovatieplein met toffe dingen die je kunt beleven zoals virtual reality op onze locatie aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn
  • De informatiestand over deeltijd mbo (BBL) op onze locaties aan Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn en aan de Middelweg in Deventer

4. Zoveel keuze? No stress. 

Nog geen idee welke studie je wilt gaan doen? Doe dan de studiekeuzetest! Hiermee helpen we je een beetje op weg. Dit kan tijdens de open dag op bijna alle locaties van Aventus (behalve op de locatie aan de Musschenbroekstraat in Apeldoorn).

5. Be prepared: check alvast de voorlichtingen

Benieuwd wat je precies op welke locatie kunt verwachten? Hier check je alvast een overzicht van de voorlichtingen die worden gegeven!