Meld je vóór 1 mei aan!

Wil je in augustus 2021 starten met een mbo-opleiding (BOL) bij Aventus? Meld je dan voor 1 mei 2021 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze.* Ook kun je dan gebruik maken van de hulp die Aventus aankomende studenten biedt, zoals de Welkomstdag en/of een studiekeuzeadviesgesprek.

Hoe eerder je je aanmeldt voor een opleiding, hoe groter de kans dat je kunt starten bij de opleiding van jouw keuze.

* Met uitzondering van de opleidingen waarvoor een maximum aantal studenten geldt (numerus fixus opleidingen).

Dit betekent dat je tot 1 april de garantie hebt om toegelaten te worden tot de opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen. Dit is met uitzondering van de Numerus Fixus opleidingen.

Hoe meld ik me aan?

Klik op de rode knop hieronder en zoek de opleiding die je wilt doen. Klik vervolgens op de aanmeldknop en vul de gegevens in. 

Wat als ik me later aanmeld?

Heb je op 1 mei nog geen studiekeuze gemaakt? Ook na 1 mei kun je je nog aanmelden bij Aventus. We kunnen je plek bij de opleiding van je keuze dan echter niet garanderen.

Aanmelddatum landelijk opgeschoven naar 1 mei 2021

Normaal gesproken moet iedere leerling zich uiterlijk 1 april aanmelden voor een mbo-opleiding. Vanwege de coronasituatie is deze uiterste aanmelddatum nu landelijk verschoven naar 1 mei 2021. Zo krijg je als studiekiezer langer de tijd je te oriënteren op een mbo-opleiding.

Wat staat mij allemaal te wachten voordat ik start met een opleiding?

In deze video vertellen wij wat je allemaal te wachten staat voordat je start met een opleiding.

Veelgestelde vragen en contact

Heb je verder nog vragen over studiekeuze, het mbo of een opleiding? Bekijk hier de meest gestelde vragen. Wie weet staat je antwoord erbij.

Ben je op zoek naar andere informatie? Stel je vraag in een dm via onze socials Instagram of Facebook. Onze online-klantenservice is 7 dagen in de week geopend tot 22.00 uur.

Liever bellen? Wij zijn elke werkdag tot 17.00 uur bereikbaar via 0800-444 5555.