Verder komen met onze kijk op onderwijs

Hoe werkt goed onderwijs? En wat merkt u daarvan bij Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Dit zijn de uitgangspunten:

  1. Thuis bij Aventus
  2. Jouw route voor maximale groei
  3. Klaar voor je toekomst

1. Thuis bij Aventus

Samen en herkenbaar

Bij Aventus vinden studenten een veilige thuisbasis: zij worden gezien en studenten zien elkaar. Studenten leren niet alleen een vak, maar ontdekken bij ons ook wie zij zijn. Zij ontwikkelen hun persoonlijke en sociale vaardigheden voor hun verdere (leer)loopbaan.

2. Jouw route voor maximale groei

Flexibel versnellen, verbreden en verdiepen

Wij bouwen door op het talent, de kennis en ervaringen die studenten al hebben. Studenten ontdekken wat zij kunnen en wij dagen ze uit om binnen hun mogelijkheden alles uit zichzelf te halen. Maximale groei is mogelijk door de opleiding te versnellen, verdiepen of verbreden.

3. Klaar voor je toekomst

Vraagstukken van morgen leren oplossen

Studenten ontdekken duurzame innovatieve technologie in hun vak en leren creatief en ondernemend te zijn. Zij ontwikkelen bij ons hun werknemersvaardigheden en zelfredzaamheid, om actief bij te dragen aan een vitale samenleving.

 

Belangrijke basisvoorwaarde: Samen van goed naar beter

Focus houden op een goede school

Om onze studenten kwaliteit te blijven bieden, focussen wij op permanent verbeteren. Wij laten ons persoonlijke meesterschap maximaal groeien en houden ons onderwijs toekomstgericht door verbinding en co-creatie met ketenpartners en beroepspraktijk.

Meer weten?

Ontdek meer over je toekomst in baan of vervolgstudie dankzij onze aanpak. Ga naar: de school waar jij ‘t maakt