Open dagen: ontdek school & opleiding

Laat als decaan uw leerlingen kennismaken met de mbo-opleidingen en locaties van Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Elk jaar houden we hiervoor open dagen, informatiemarkten en inschrijfavonden. Wat past bij welke situatie? Ontdek het hieronder. 

School ontdekken op open dag

Een nieuwe school uitzoeken, ontdekken of Aventus bij hen past – da’s best een spannende zaak voor uw leerlingen. Daarom houden we een open dag. Dan ontdekken ze de sfeer en de uitstraling van onze school goed. De leslokalen, de praktijklokalen, overal mogen ze een kijkje nemen. En natuurlijk beantwoorden onze docenten en studenten graag alle vragen.

Vragen stellen op informatiemarkt

Willen uw leerlingen een-op-een praten met een docent of voorlichter? En zo meer ontdekken over bepaalde opleidingen? Dan zijn ze welkom op een van de informatiemarkten. Deze zijn wat kleiner van opzet. Als uw scholieren ook lokalen willen bekijken, kunnen ze beter naar een open dag komen. 

Keuze gemaakt? Inschrijfavond!

Zijn uw leerlingen er al uit welke opleiding ze willen volgen? Of hebben ze nog vragen over de opleiding van hun keus? Dan zijn ze welkom op de inschrijfavond. Deze avond is eenvoudig en draait om vragen beantwoorden en aanmelden/inschrijven voor een opleiding. Bekijk hier de data.

Open dag gemist?

Hebben uw scholieren de open dagen gemist? Dan kunnen ze zich aanmelden voor een meeloopdag.

Wanneer?

Ontdek de belangrijkste data in de rechterkolom op deze pagina. Of klik op agenda.

Meer weten?

Bel het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 55 55.