Aangepaste dienstverlening in verband met Coronavirus

Aanmelden verschoven naar 1 mei 2021

Zoals je wellicht al vernomen hebt, wordt landelijk de aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht verschoven van 1 april 2021 naar 1 mei 2021. Dit biedt Aventus de ruimte om eerst het onderwijs goed te organiseren en daarna de logistiek rond aanmelden, kennismaking, welkomstmomenten en plaatsing de benodigde aandacht te geven.

Meeloopdagen

In verband met het uitvallen van de lesactiviteiten op school kunnen leerlingen zich momenteel niet aanmelden voor een meeloopdag. We houden jullie op de hoogte zodra dit weer mogelijk is. Uiteraard vermelden we dit dan ook op onze website en via de socials.

Studiekeuzeadviesgesprek

Leerlingen die zich nog niet hebben aangemeld voor een opleiding en ondersteuning nodig hebben bij hun studiekeuze, kunnen gebruik maken van een studiekeuzeadviesgesprek op afstand. Leerlingen kunnen hun vragen mailen naar het mailadres: studiekeuzeadvies@aventus.nl.

De medewerkers van het Loopbaan Expertise Centrum staan klaar om de vragen via mail te beantwoorden of een telefonisch gesprek/videochat te voeren met deze leerlingen.

Mocht je zelf vragen hebben, dan kan je uiteraard ook contact opnemen via bovenstaand mailadres.

Daarnaast kunnen leerlingen ook hun vraag stellen via webcare (Facebook en Instagram). Onze collega’s staan klaar om vragen van leerlingen over opleidingen en hun studiekeuze te beantwoorden.