Aventus homepage mbo mbo-opleiding mbo-opleidingen roc
  • Studenten over Aventus
    "Ik merk dat bij Aventus de student centraal staat, daardoor voel ik mij echt thuis bij Aventus!" Janoux Jansen, opleiding Medewerker marketing en communicatie.
  • Studenten over Aventus
    Aventus mbo mbo-opleidingen mbo-opleiding
    “Bij Aventus krijg ik de ruimte om mijzelf te zijn. Ik kan mij hierdoor ontwikkelen op de manier die bij mij past.” Brandon Brom, opleiding Coördinator sport & bewegen.

Zoveel keuze. No stress.

Kiezen is soms behoorlijk lastig. Zeker als je gaat kiezen uit meer dan honderd mbo-opleidingen. Je weet misschien nog niet wat je later wilt worden. En wat past dan bij jou? Hoe kom je daarachter?

Bij Aventus snappen we dat je daar keuzestress van kunt krijgen. Daarom bieden we je hulp bij het maken van die keuzes. Als je dat wilt natuurlijk.

Om je te inspireren kun je het Aventus-magazine bestellen. Daarin staan veel leuke verhalen over het mbo bij Aventus en over de verschillende richtingen die er zijn. Ook kun je naar de open dagen en infoavonden gaan in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Daar kun je al je vragen stellen over de mbo-opleidingen die jij interessant vindt.

En natuurlijk staan op deze website alle opleidingen van Aventus met een heldere omschrijving. En met de online keuzehulp proberen we je maximaal te helpen met je keuze. Weet je het nog steeds niet helemaal, natuurlijk kun je altijd appen, mailen en bellen naar Aventus.

Kiezen is op deze manier leuk om te doen!

Save the date
Check onze agenda
24/06

Infoavond MBO

Kom naar de infoavond op woensdag 24 juni en check jouw mbo-opleiding!
Van:
17:00 uur
tot:
20:00 uur
24/06

Infoavond Aventus Lyceum (vavo) Apeldoorn

Kom woensdag 24 juni naar de infoavond van Aventus Lyceum in Apeldoorn!
Van:
17:00 uur
tot:
20:00 uur