Afgestudeerd bij Aventus, Economie & Handel?

Ben je afgestudeerd bij Aventus, sector Economie & Handel? Grote kans dat je inmiddels al je eerste stappen hebt gezet op de spreekwoordelijke carrièreladder.
Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of inmiddels al enige jaren werkervaring hebt, deze pagina is de plek waar jij - als alumnus van Aventus - alle informatie vindt over voorlichtingen en bijeenkomsten die wij voor onze alumni organiseren. 

Bijeenkomsten/netwerkborrels

Alumnibijeenkomsten die door de sector Economie & Handel wordt georganiseerd bied je de mogelijkheid om bij te praten met oud-klasgenoten, contacten te onderhouden en natuurlijk je netwerk te vergroten.

Natuurlijk zijn wij zelf ook erg benieuwd hoe het jou als voormalig Aventus-student vergaat. Waar ben je terecht gekomen? Heb je vanuit jouw opleiding de gewenste bagage meegekregen? Houdt het lesmateriaal voldoende aansluiting met de praktijk zoals jij deze beleeft...

Tijdens de bijeenkomsten en netwerkborrels die wij vanuit de sector met ingang van december gaan organiseren, maken wij dit soort onderwerpen graag bespreekbaar. Ook zullen wij regelmatig zorgen voor een interessante presentatie of workshop die jou - als professional - verder kan helpen in je dagelijkse praktijk.  

Agenda:

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland. Houd de website in de gaten voor toekomstige evenementen.