Talent ontwikkelen

Cursussen

Hoe zien uw branche en vakgebied in de Stedendriehoek er over een aantal jaar uit? En de manier van werken? Wat het ook is, samen met Aventus bent u er klaar voor. Want wij leiden mensen op voor een toekomst in de regionale arbeidsmarkt. Ontdek wat de verschillende vormen van samenwerking ú opleveren.

Kies úw samenwerking:

Ontdek de vakgerichte cursussen voor volwassenen bij Aventus:

Incompany trainingen

Aventus kan ook opleidingen binnen uw organisatie (‘incompany’) aanbieden. Hiervoor geldt een minimum aantal deelnemers (meestal rond de 15, afhankelijk van de opleidingskeuze).  De deelnemers volgen een opleiding uit het aanbod van Aventus. In overleg is het mogelijk om extra lessen aan te bieden , specifiek passend bij uw organisatie. Graag werken we het lesaanbod uit samen met uw eigen trainers.

Assessments

Ons loopbaanexpertisecentrum kan uw HRM-afdeling ondersteunen met diverse assessments voor de selectie van nieuw personeel. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met het Service- en Informatiepunt van Aventus via 0800 – 444 55 55 of via info@aventus.nl.

Loopbaanadvies

Het loopbaanexpertisecentrum van Aventus kan uw medewerkers adviseren over het maken van een volgende stap in hun loopbaan. Ons maatwerk bestaat o.a. uit:

  • het loopbaanoriëntatieprogramma Talentus
  • individuele loopbaanbegeleiding
  • capaciteiten-, persoonlijkheids- en/of vaardighedenonderzoek
  • onderzoek naar competenties